Skip to main content

BYTTE BYTTE KØBMAND: DEL 4

HOLD DA FEST, NU RYKKER DET ALTSÅ!

Jeg har lige indgået en handel med Paw fra Storkøbenhavns Totalservice, som gerne ville bytte fire arbejdstimer for den lækre vin fra Otto Suenson Vinhandel.

Nu har jeg brugt Paw i årevis, og jeg kan 100% stå inde for at den mand kan ALT. Den service som jeg har modtaget gennem de sidste mange år, har være forrygende, og klaret på en snuptag. Han er pisse dygtig til sit arbejde, og det har jeg kæmpe respekt for.

Jeg er fuldkommen blæst bagover, hvor langt vi er nået med vores bytteserie. Så hvis du har brug for fire perfektionistiske arbejdstimer fra en mand der kan alt, så skriv privat eller i kommentarfeltet – DER ER DOG EN BETINGELSE:

Du skal kunne bytte med ting eller service 🙂

Husk at det er til et godt formål – nemlig de Danske Hospitalsklovne!