Skip to main content

35 ÅR PÅ 35 MINUTTER: Stenberg Transport

STARTEN PÅ MIN FORRETNING 

Således startede min forretningsrejse. Jeg var arbejdsmand og utrolig glad for alle de opgaver og udfordringer, jeg mødte. Jeg var et sted i mit liv, hvor det var ekstra vigtigt!

I min tid hos Stenberg Transport, indså jeg, hvordan en lidt større virksomhed fungerede. Jeg elskede Peters måde at drive sin forretning, hvor jeg fik stor respekt for hans lederegenskaber, hvilket jeg selv har prøvet at implementere på mit kontor. 

Selvom det var hårdt arbejde, så var håndværket ikke det eneste, jeg fik ind under huden. Det var mit første møde med erhvervslivet, og her jeg tænkte: “Det her er jo lige mig”. Endelig følte jeg, jeg passede ind. Rammerne, sammenholdet og strukturen var det, jeg havde ledt efter. 

Som ungt menneske, vidste jeg ikke, hvad jeg skulle blive af mig nogen gange. Men når først man mærker følelsen af at høre til, sker der noget. Det, som jeg følte var rigtigt i maven, var at starte selvstændigt. Men grundværdierne i min virksomhed, kommer helt sikkert fra mine tidligere erfaringer. 

Derudover var det også starten på mit møde med netværk. Jeg elsker at møde nye mennesker, i forskellige brancher. Jeg tror, vi kan lære meget af hinanden.