BLIVER IKKE MERE END 40 ÅR | Afsnit 267 |

JEG SKAL IKKE DØ

I dagens afsnit af Sneuniverset, har jeg tilladt mig at gå lidt væk fra arbejdet i Snevagten. I dag snakker jeg nemlig (blandt andet) lidt om træning. For noget tid siden var jeg til en hjertekardiolog, og fik skannet hjertet. Jeg fik i den forbindelse at vide, at hvis jeg fortsatte min nuværende livsstil til jeg blev 40 år, så kunne jeg dø af det indenfor et halvt år. Denne udmelding har sat en masse tanker igang hos mig. Derfor har min kone og jeg besluttet os for, at rive noget tid ud af kalenderen for at kunne træne. Det gør vi to gange om ugen hos “Body for life” i Rødovre, hvilket vi begge er meget glade for, for jeg vil ikke dø

IKKE SÅ MEGET SUKKER

Som jeg tidligere har været inde på, har jeg været meget slem til at købe mad på tankstationer. Det er ikke umiddelbart et sted der er kendt for sunde alternativer, hvilket har sat sit præg på vægten. Derfor er vi begyndt at handle sundere ind, tænke meget over madvaner og få trænet. Det er min måde at bibeholde en god samvittighed, da jeg samtidig ikke ønsker at ændre radikal livsstil. Jeg er stadig vild med bøf og sovs, rødvin og søde sager, og dem vil jeg heller ikke undvære. Men hvis jeg skal kunne gøre disse ting, er jeg også nødsaget til at træne og have en generel sund tilgang til kost. Husker du at træne?