Skip to main content

6 BESTYRELSESMEDLEMMER

– FLERE KOMPETENCER

Jeg har i en lang periode blæret mig med min nye bestyrelse, og har inkluderet Jer i processen fra start af. Endelig kan jeg introducere Jer til min fulde bestyrelse, deres motivation og kompetencer!

For en måned siden afholdte bestyrelsen det første bestyrelsesmøde efter Rikke og Steffen tiltrådte. Det opfattede marketing som en oplagt muligt, for at lære de enkelte lidt nærmere at kende, og de filmede derfor de enkelte bestyrelsesmedlemmer. 

Det udmøntede sig i nedenstående video, hvor marketing godt og enkelt opsummerer alles motivation, deres kompetencer og tilgang til samarbejdet. Jeg ved ikke hvad du synes, men jeg synes faktisk vi har samlet indbegrebet af The A-Team.

Jeg har sørget for, at de enkelte bestyrelsesmedlemmer har forskellige kompetencer, forskellige baggrunde og meget mere. Det har været meget vigtigt for mig. Kun på den måde er det muligt at få det optimale ud af samarbejdet. Hvis alle havde samme tilgang til tingene, så ville forretningen køre ned ad én vej, uden at have overvejet mulige veje. Det er den typiske fejl jeg ser rundt om i virksomheder. Alle vælger folk med samme baggrund som en selv, og derfor er man enige i alt. 

Hvis du selv har gjort dig nogle overvejelser i forhold til bestyrelse, er du velkommen til at dele din erfaring med os. Vi deler alle indlæg på LinkedIn og her er du mere end velkommen til at deltage i dialogen. Lad os lave kommentarsporet til vidensdeling!