Skip to main content

35 ÅR PÅ 35 MINUTTTER

Trip down memory lane

Lad mig introducere dig til et nyt koncept: “35 år på 35 minutter”!

Det lyder måske underligt, men for mig, har det været sjovt at optage. For mit vedkommende, har det nemlig været “a trip down memory lane”, hvor jeg har skulle rive op i gamle sår og mindes gode stunder.

Kort sagt, så vil jeg fremadrettet uploade én video hver mandag, hvor jeg hiver fat i en stor begivenhed fra mit liv. Vi starter naturligvis så tidligt som muligt, og så arbejder vi os hver uge tættere på min nuværende livssituation. Videoerne varer ikke mere end et par minutter og derfor forsøger jeg at komme hurtigt til pointen.

Det har været sjovt at optage, og jeg har forsøgt på bedst mulig vis at åbne op omkring episoder i mit liv, som har formet mig til den jeg er i dag. Det har naturligvis inkluderet gode, såvel som dårlige perioder, men som uanset hvad, har lært mig meget om livet.

Jeg håber, at i vil tage imod videoerne med åbne arme og måske lade sig inspirere af mine erfaringer.