Skip to main content

35 år på 35 minutter: Gymnasietid

Fire år uden studenterhue

Der er nok ikke mange mennesker der kan prale med…

… 4 års gymnasietid og kun være nået til 2.g 

Når jeg ser tilbage på det, kan jeg nu med ro i sindet sige, at det ikke var for mig. I dag griner jeg af det, men fordi jeg ikke havde været det foruden. 

Det med at gøre karriere, betyder ikke nødvendigvis en lang videregående uddannelse, eller en phd i metafysik. Hvis bare man er nysgerrig og har et drive, så skal man nok komme langt. 

Selvom det ikke var rigtig for mig, vil jeg da håbe at mine børn i det mindste vil give det en chance, for udover at være en uddannelse, er det også en dannelsesrejse. Min dannelse foregik af omveje, men jeg har altid haft en ild i maven. Den har jeg altid stolet på, selvom den nogle gange har bragt mig ud af min comfort zone, så er det virkelig dér, jeg er vokset med opgaven. 

Når jeg taler med folk i mit netværk, er der ikke én rejse der er ens. En ting der dog er ens for alle er passionen, ilden og drivet. 

Hvordan har din rejse set ud, i forhold til der hvor du er i dag?