Over 300 tilbuds forespørgsler på 40 dage! | Afsnit 47 |

300 forespørgsler holder mig ikke tilbage

Vi er ved at nærme os vintersæsonen, hvilket betyder, at der er mega travlt i forretningen. Mange er gode til at indhente “last-minute” tilbud, hvilket øger presset for os. Især når der kan komme 300 tilbud ind, på blot 40 dage. Det giver en rimelig indikation af, hvor højt et pres der egentlig er. Af samme grund ser i mig også stå og snakke med en tidligere leverandør, således jeg får min forståelse af, hvordan branchen fungerer for tiden. Hvordan arbejder mine konkurrenter og hvordan ser efterspørgslen ud?

Ronnie må hjælpe til

Jeg har simpelthen ansat en ny i Snevagten, Ronnie. Ronnie skal hjælpe til, fordi jeg ikke kan klare det ene-mand. Hans primære opgave kommer til at bestå af opfølgning på de tilbud jeg får sendt afsted. For at kunne komme dertil, kræver det dog noget oplæring. Det er eksempelvis meget vigtigt for ham at vide, hvordan vores kontrakt fungerer. Hvilke ting er til forhandling, hvilke er ikke, hvordan er kontrakten og tilbuddet bygget op og meget mere. Hvis ikke der er styr på det, bliver det svært at have en dialog med kunden. Se dagens video, for at se hvordan jeg introducerer til arbejdet.