22 møder, 830 lokationer og en fyldt pipeline! | Afsnit 175 |

Min pipeline er fyldt

Sæsonen er ved at være ovre, og jeg tænker derfor allerede frem mod næste sæson. Salgsstrategien for 2019 er igang og jeg er derfor også igang med at booke møder og sende tilbud afsted. Allerede nu er der booket 22 møder ind i min kalender, og der ligger små 1000 lokationer, der skal afgives tilbud på. Derfor er der også meget i min pipeline den næste periode.

Aktiv Fritid, Køge

Jesper, som driver Aktiv Fritid i Køge er en mand fra mit netværk. Jesper og jeg har kendt hinanden et stykke tid, og han ønsker at drive marketing som jeg gør. Derfor tager jeg til Køge sammen med Jens, min kameramand, for at kigge på et fremtidig samarbejde. Problematikken ved at drive marketing som jeg gør, er ofte bundet i budget og tid. Jeg har fundet ud af, at jeg skal filme mindst 2 gange om ugen og på disse dage optage det der svarer til cirka 2-3 videoer. Jens, min kameramand filmer cirka 4 timer, når vi vælger at bruge “en dag sammen”. Kun på den måde kan jeg uploade 3 gange om ugen, som jeg bestræber mig på. Samtidig er det også ofte et spørgsmål om penge. Jeg oplever at folk i branchen tager alt mellem 600-800 kroner i timen. Dette gælder både videotid og redigeringstid. Derfor kan regningerne godt komme op på mere end 2000 kroner, for en enkelt dag. Af samme grund skal man altså overveje fordele og ulemper, når man opstarter sådan et projekt.