❝HVILKEN HVERDAG?❞

Få styr på din hverdag

Hverdagen er for alvor vendt på hovedet for de fleste danskere. Langt de fleste er tvunget til at være hjemme. Men hvordan fastholder man en ‘normal’ hverdag med rutiner, midt i en krise?
 
Jeg har i dag forsøgt at give jer et kort indblik i min morgenrutine, i et forsøg på at give jer inspiration til hverdagen 🚶🏻‍♀️🚶🏼‍♂️
 
Hver morgen går jeg en tur med min lille familie. Det er altid den samme rute, hvor vi hver dag bygger lidt videre på et projekt, som vi startede for godt 3 uger siden. Vi bygger nemlig vores helt egen hule. Hver dag ‘zoner’ vi ind i vores helt egen bobbel, når vi bygger videre 🥳
 
Efter en time uden for, tager vi hjem og så er det tid til en middagslur (for den lille 😎). Det giver mig et par timers ro til at klare diverse arbejdsopgaver. Det kan være jeg skal i dialog med medarbejderne og få udført og eksekveret på andre gøremål.
 
Når hun er vågnet, er der ofte et par timers familietid igen. Arbejdet kalder derfor også først igen om aftenen, når den lille er lagt til at sove 😴 Det skal selvfølgelig nævnes, at jeg også har svært ved at køre en 100% struktureret hverdag. Nogen dage er jeg nødsaget til at være fleksibel på arbejdet, hvilket gør at jeg må arbejde om eftermiddagen.
 
Men selvom det kan være svært at vedligeholde og forblive i ‘stabile rutiner’, kan det være en fordel, at forsøge at tilstræbe sig det. Mange har haft svært ved hverdagens omvæltning, netop fordi der pludselig ikke er nogen struktur i løbet af dagen. Men den kan man heldigvis selv forsøge at skabe ☝🏼
 
Jeg ved ikke hvad du gør, for at få din hverdag til at køre rundt, men del gerne dine erfaringer med os i kommentarfeltet 👇🏼
 
Sammen, hver for sig 💙

Kontakt

Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre

Telefon: 3871 1700
Email: cg@snevagten.dk