Skip to main content

VI SKAL HA’ PRAKTIKANTER

EN FLASKE ROSE PER PRAKTIKANT

Og det skal fejres med rose! Jeg har haft samtaler i de sidste par måneder, og jeg er ærlig talt overvældet over de dygtige ansøgere, vi har fået ind. 

Det har været en hård proces, men jeg er så glad for at både David og Frederikke skal starte her hos mig. Vi kickstarter deres forløb hos mig ud med, at de er i en deltidsstilling, og efterfølgende hopper de fuldtid i forbindelse med deres praktik. 

De bliver derfor klædt godt på, til når de endelig skal i gang. Vi har alle opgaver linet op, og derfor er en stille indkøring væsentlig når driften først er i fuld sving. Op til bliver de oplært i alt fra kundeservice, tilbud og generelt hele møllen som vi kan tilbyde i Snevagten.

Der er meget at fejre, så jeg bliver bare oppe på cyklen 🙂