Skip to main content

MØD MORTEN!

Lær’ Morten bedre at kende!

Vidste du, at Morten gerne vil til middag med Bill Gates og Einstein? Hvis du ikke vidste det, så kan du nu lære ham endnu bedre at kende. I videoen ovenover kan du se et interview med Morten, der blev udført før Corona. Nedenunder er der et lidt nyere interview med ham. Måske du allerede har været i kontakt med Morten, og derfor synes det kunne være sjovt at lære ham lidt bedre at kende. Vi synes i hvert fald, at han er en skøn fyr og vi håber at i synes det samme 🤩

Interview med Morten

  • Hvorfor har du valgt at arbejde for Snevagten?
“Helt basalt, så manglede jeg et relevant studiejob. Jeg så på sociale medier, at Christoffer manglede en medarbejder og synes at det lød spændende. Grunden til at jeg synes det lød spændende var fordi, at det lød til, at vi fik meget frihed under eget ansvar. Frihed under eget ansvar kan jeg godt lide og værdsætter meget. Jeg kunne derudover også godt lide, at man kunne strukturere sine arbejdstider ift. studie. Det gjorde det nemmere at strukturere sine egne dage, sådan så man ikke følte sig nødsaget til at pjække fra skole. Så lød det selvfølgelig også som om, at man fik mange forskellige opgaver, som jeg synes var rigtig fede”. 
  • Hvad er dine ambitioner den kommende tid?
“Jeg vil rigtig gerne være iværksætter, hvilket også udgjorde det perfekte match ift. job i Snevagten. Snevagten kunne lære mig en masse ting omkring forskellige faktorer i en virksomhed, f.eks. det logistiske, forhandlinger, udkald mv., hvilket jeg synes er super interessant, og noget jeg gerne vil lære mere om. At lære at drifte, skal derfor give mig større indsigt i min iværksætteridrøm”.  
  • Hvad er dine styrker? 
“Jeg synes selv, at jeg har et godt overblik over opgaver. Jeg er god til at tage ansvar, og jeg har altid styr på de opgaver jeg varetager. Jeg kan sagtens sidde med forskellige opgaver, men samtidig aflevere alt til en deadline. Jeg synes i hvert fald selv, at jeg er meget arbejdsom. Om jeg er, må Christoffer nok selv bedømme haha”. 
  • Hvis du havde alle muligheder i hele verden, hvem ville du så have en privat middag med, og hvorfor?
Der er to personer, som jeg gerne ville have en middag med: Bill Gates og Einstein. Bill Gates kunne være interessant, fordi det han har opnået er utroligt fascinerende. Ham tror jeg, at jeg kunne lære meget af. Hvis det skulle være Einstein, ville det være for at høre, hvordan han er kommet frem til hans mange teorier. Men altså, jeg ved selvfølgelig ikke om jeg ville kunne forstå ham.