Skip to main content

MØD CHRISTOFFER!

Lær’ Christoffer bedre at kende!

Vi er kommet til sommerens sidste præsentation, Snevagtens CEO, Christoffer Gade! Christoffer har arbejdet i snerydningsbranchen i mere end 11 år, og er derfor den med mest erfaring i Snevagten. Her bliver firmaet styret med hård hånd, med fokus på udvikling. Snevagten skal vokse og blive endnu bedre til det vi laver nu. Det kan firmaet kun, hvis der er en mening med tingene vi laver. Dog må man ikke tage fejl af Christoffer. Han har hjertet det rigtige sted, og har stort fokus på sine medarbejdere. I videoen ovenover, kan du se et interview med Christoffer, der blev udført før Corona lagde Danmark ned. Nedenunder er der et lidt nyere interview. Uanset hvilket du ønsker at se eller læse, så håber vi, at du synes om ham 🤩

Interview med Christoffer

  • Hvorfor har du valgt at arbejde for Snevagten?
“Først og fremmest, er jeg passioneret omkring mit virke til dagligt. Jeg så muligheden for at skabe en god virksomhed, i en branche jeg kendte til, og som jeg tog. Det er meget kort, men omfatter meget præcist mine tanker“.
  • Hvad er dine ambitioner den kommende tid?
“Hmm.. Hvis jeg skal sige noget, så er det nok at forberede, at jeg ikke selv skal være her mere. Eller.. Ikke forberede. Forkert ordvalg. Men gør mig selv undværlig i hverdagen. Jeg skal blive bedre til at uddellegere mine ansvarsområder, og derigennem gøre det muligt, at firmaet kører rundt, trods jeg ikke er der“.
  • Hvad er dine styrker? Hvad kan du bidrage med?
“At jeg ingen frygt har for udvikling. Jeg har et livssyn der gør, at jeg tør tænke langsigtet forretningsmæssigt. Jeg er risikovillig, men på baggrund af en kalkulation der sikrer indtjening. Jeg synes selv, at jeg er god til at regne scenarierne ud”. 
  • Er der noget du har drømt om at gøre længe, men ikke har fået gjort?
“Helt konkret kunne jeg godt tænke mig at investere i en ejendom, altså: køb – renover – sælg. Det er noget jeg har tænkt over længe. Faktisk har jeg tænkt så meget på det, at jeg har overvejet at forsøge efter sommer og se hvordan det går.”