Skip to main content

MINE VALG ER BASERET PÅ..

Hvad baserer du dine valg på?

At sætte kunden i centrum er et textbook eksempel på hvordan man driver virksomhed. Derfor er alle mine beslutningsprocesser med kunden som omdrejningspunkt. Men skal det i virkeligheden være anderledes?

Det er mit ansvar at drive beslutningerne frem, som nogle ved har jeg valgt en flad struktur i min virksomhed, og af samme årsag vil den endegyldige beslutning altid ende hos mig. Det som mine bekymringsrynker kommer af, er hvorvidt kunden er enig i hvordan jeg tager beslutningerne. Med 2000 kunder på bagen, må jeg jo have gjort noget rigtigt. 

Min beslutning er ABSOLUT at værne om mine nuværende kunder, nu hvor sne- og frost beklæder vores land. Mit mantra er at løse den opgave jeg først har sagt ja til, inden jeg går videre til den næste. For nye og kommende kunder skal føle sig prioriteret hos mig, og hvis de ikke gør det, har jeg altså taget nogle forkerte valg. 

Jeg vil påstå, at jeg ikke er alene med disse tanker, men vil gerne hører fra andre hvordan i driver jeres beslutningsprocesser frem i jeres erhverv?