Skip to main content

ANDERS ANDERSENS RENGØRING

KUNDECASE 

Jeg har glædet mig til at vise denne kundecase frem. Den adskiller sig fra de andre, da det viser hvordan Snevagten også fungerer som underentreprise. 

Ikke mange minutter væk fra mit kontor i Rødovre, ligger Anders Andersens Rengøring. Her mødte jeg Kenneth Jensen, som er driftschef, der sætter et par ord om vores samarbejde som startede i 2019. Som underentreprise har vi ansvaret for glatførebekæmpelsesarbejdet hos nogle af Anders Andersens kunder. Selvom jeg bliver et led i et lidt større set up, er jeg glad for at kunne drive samarbejder på denne måde. 

Anders Andersens værdisæt er utrolig anerkendelsesværdigt, og jeg beundrer meget Kenneths måde at fastholde virksomhedens erklærede mål. Tak fordi vi måtte høre din historie, og tak fordi du ville være med 😊

Fun fact fra dagen:

Kundecasen blev filmet på dét, der føltes årets varmest dag. I dag er shorts skiftet ud med lange bukser og jakke, så hvis du savner lidt sol og varme, så drømte vi om det modsatte dengang vi filmede 😂