Skip to main content

GÅ FORREST PÅ DIN ARBEJDSPLADS

SOM LEDER SKAL DU GÅ FORREST

Hvordan ville du have det, hvis din chef ikke gik forrest i firmaet? Uden at vide hvad du tænker, så vil jeg nok tro, at du ikke vil blive motiveret og selv blive forvirret over firmaets “course of action”. Sådan skal det ikke være, og derfor deler jeg ud af mine tre bedste råd til dig, som leder andre!

Som overskriften på dagens opslag nok afslører, så er mit første råd at gå forrest I HANDLING. Det er ikke nok at sidde på kontoret og skrive ud til dine medarbejdere hvordan tingene fungerer. Vis hvordan kulturen er, hvordan man opfører sig og hvad der er accepteret adfærd. Kun på den måde kan dine medarbejdere vide det. 

Det jeg har fundet ud af fungerer rigtig godt for mig er, at man prioriterer sine medarbejdere før rigtig meget andet. En sund virksomhed er oftest bygget op omkring en god kultur, hvor medarbejderne glæder sig til at komme på arbejde og føler sig værdsat i deres daglige indsats.

Afslutningsvis vil jeg gerne anbefale ledere, at skabe noget bevægelsesfrihed, hvis muligt. Det kan f.eks. udmønte sig i konsulenter, en bedre frokost ordning eller lign. Det handler derfor om, at man får etableret en sund forretning, tjent nogle penge og investerer disse i nogle forbedringer. Det har i hvert fald fungeret godt for mig og for Snevagten. 

Hvad vil du anbefale andre ledere at gøre, hvis du skulle dele ud af din erfaring?