Skip to main content

ET GODT FORHOLD TIL BANKEN?

NØGLETAL, OMSÆTNING, BUNDLINJE, CAC og KPI

Det kan kun blive en god dag, når vi starter med et grin fra Lars Øgaard. Han har været medlem af bestyrelsen i hele 4 år, og er vanvittig dygtig til det med tal. Kim og Jeanette fra min bank Sparkassen Kronjylland, kommer med herlig frokost. Så jeg ser intet nervepirrende med et møde med banken. Især ikke når jeg er i selskab med disse kloge hoveder, for tilsammen har de et monster overblik. 

Det helt store spørgsmål: Hvor ligger den bedste forretning? og hvordan får vi mere af den?

Svaret står som sådan ikke sort på hvidt, men gennem analyser og målinger kan vi få et indblik i hvilken retning, jeg skal gå med forretningen. Som Kim forklarer, vil der med en øget forretning altid være en øget risiko. 

Vi fik snakket rigtig meget forretning, især hvordan vi ser potentiel merforrentning. Om halvanden måneds tid skal vi genforhandle vores kreditforhold, og tale om vinteren (YES!). Der kan ske meget uforventet, og i den forbindelse er jeg så taknemlig for det gode forhold jeg har til Jeanette og Kim. De kender mig, og mine skøre ideer nogle gange, og derfor lutter jeg altid øre når de kommer med deres vurdering.