Følgende parametre vil skabe succes | Afsnit 122 |

Succes parametre

I dagens afsnit snakker jeg lidt om, hvilke parametre der har skabt succes for Snevagten. Helt overordnet set, så handler det om at skabe et produkt og en forretning, som er tiltalende for slutbrugeren. Man skal sætte sig ind i brugerens hoved og tænke: “Hvad ville fungere for mig, som forbruger, og hvad ville ikke”. F.eks. går det ikke, at en kunde ikke kan komme i kontakt med firmaet. Hvis jeg ringer ind til et firma og jeg ikke kommer igennem, så begynder jeg at tvivle på, hvorfor projektet skulle virke. Derfor ville jeg måske søge andre veje eller helt droppe købet. Dermed har man mistet en kunde og sådan skal det ikke gå. Derfor er det vigtigt at kunne fremstå så godt som muligt, og dermed tiltrække kunder.

Kontakt

Snevagten A/S
Transformervej 29
2860 Søborg

Telefon: 38 71 17 00
Email: cg@snevagten.dk

Seneste