Skip to main content

“DU ER HELDIG – DU ER UHELDIG”

Føler du dig heldig eller uheldig i dag?

Når man får mange ansøgere til en stilling og man ikke orker at kigge dem alle igennem, er der kun én ting at gøre. Man deler ansøger-bunken op i to, og den ene halvdel er heldig, mens den anden er uheldig…

Okay, måske det ikke er sådan det fungerer i Snevagten – men det vakte din opmærksomhed, ikke?

Hos os er det trods alt lidt anderledes. Vi kigger alle ansøgninger igennem, og forsøger at finde den bedste kandidat til stillingen. I dagens video, er det Snevagtens kommende Handelsøkonom praktikant, som vi forsøger at finde. En stilling vi glæder os til at få besat, og som over tiden er revideret.

Oprindeligt søgte vi to praktikanter, men har nu ændret antallet af stillinger – faktisk kun fordi, at vi har modtaget så mange kompetente ansøgere. Når jeg sidder og kigger ansøgere gennem – særligt til en praktikantstilling – så kigger jeg meget efter arbejdserfaring. 

Erfaring på arbejdsmarkedet er vigtigt for mig, fordi det giver mig en god fornemmelse af, hvad jeg kan forvente. Har man arbejdet i et team før? Hvordan opfatter man mødepligt? Er man blevet mødt af forventninger før? Der er mange ting at tage stilling til, men heldigvis imødekommer mange af ansøgerne mange af mine forventninger.

Hvad kan jeg sige? Man har et standpunkt, til man tager et nyt.