Skip to main content

8,5 mio kr i regninger og nyt grafisk design | Afsnit 70 |

Betaling af regninger

I dette afsnit ser vi på Snevagtens interne processer og hvordan jeg er ved at få nye logoer og andet grafisk materiale produceret. Til at starte med, går jeg i gang med at betale vores regninger. Det er første gang i mange år, at vores vinter har været så lang. Derfor har gutterne arbejdet hårdt og længe, hvilket selvfølgelig skal betales. Måden hvorpå jeg gør, er ved at afstemme at de regninger vi har fået, stemmer overens med de udkaldelser jeg har lavet. Hvis det stemmer overens, så kan jeg godkende. På nuværende tidspunkt skal jeg betale et beløb på 8.500.000,-, så det er bare at starte fra en ende af.

Fra regninger til grafisk design

Når pengepungen har været under et stort pres, går vi nu videre til noget andet sjov. Snevagtens grafiske designer, Mette, har nemlig tilsendt mig Snevagtens nye logoer og “nye identitet”. I en længere periode har vi været i tæt dialog, i et forsøg på at kunne indkapsle hvad Snevagten skal stå for. Her får jeg flere muligheder i diverse kontekster og forskellige farver og nuancer at lege med. Hvis du er interesseret i at vide hvordan sådan en samtale fungerer, så kan jeg anbefale at se dagens video, hvor du får et godt indblik.