Skip to main content

55.548 REGISTRERET KØRSLER PR. 11. FEB.

VORES REGISTRERET KØRSLER!

Vi har i 2020/2021 haft en af de længste vinter sæsoner hos Snevagten. Vi havde nemlig i sidste uge 55.548 registreret kørsler, og der var snevejret på Fyn endnu ikke talt med. HVOR ER DET ALTSÅ BARE FEDT!

…Eller, måske det er fedt når man ser i bakspejlet. I momentet er det møg hårdt, og på 24 timer, er det normalt at jeg og vores mænd kun får et par timers søvn.

Når jeg snakker med mændene i maskinerne, lyder de alle som zombier. De har knoklet benhårdt, for at få driften til at spille og overordnet set, så synes jeg egentlig det er gået super godt. Man kan aldrig forudse fejl og mangler, når man arbejder med rigtige mennesker og vind og vejr, men når problemerne er opstået, har alle været behjælpelige til at fikse det.

Jeg er selv på ingen måde et menneske. Jeg lever af energidrik og hvad jeg ellers kan konsumere på forholdsvis kort tid. Der er ikke tid til lange frokostpauser, hygge-snakke og unødvendige møder om fremtiden. Jeg lever i nuet, og dén vejrprognose der er blevet offentliggjort.

Heldigvis tillod vejret lidt mere ro i et døgn, hvilket selvfølgelig gør mig til et nyt menneske, når jeg får 5 timers søvn på 24 timer 😆