24 TONS SALT PÅ EN BESTILLING | Afsnit 271 |

LAGER AF SALT

I slutningen af dagens afsnit overhører i, at jeg bestiller salt. Det gør jeg, da jeg er nødsaget til at holde driften i live. Måden jeg gør det på, er ved at have lager af saltspande på pladserne. Især på de store pladser, er jeg nødsaget til at tilføje disse spande. Når spandende er placeret på pladserne, kan driftmændene benytte sig af salten således driften ikke stopper. Der kommer også salt til ‘privat brug’. Det betyder, at medarbejderne har mulighed for at kaste salt ud på stier eller lign., hvis de akut har behov for at glatførebekæmpe. Dette er typisk gældende for pladser som f.eks. Bispebjerg Hospital. Da dette er en plads der har brug for nøjsomhed og sort asfalt, er det den oplagte mulighed for at hjælpes ad. Selvom det selvfølgelig ikke skal være op til medarbejderne at holde vejene glat-frie, så er det rart for dem at have muligheden for at kunne gøre det. Især når vinteren bliver hård. Sådan aftaler, er noget jeg aftaler individuelt med med hver kunde, også i forhold til placering.