❞BARE GIV MIG JERES NEM ID – SÅ SKAFFER JEG LIKVIDITET❝

OVERVEJER DU DIN LIKVIDITET?

Personale-, bil- og lokaleomkostninger, er alle omkostninger, jeg skal forholde mig til i min budgettering. Men hvem gider det hårde arbejde, når man kan få rigtig fin likviditet, ved brugen af medarbejdernes NEMID 😉
 
Ej, det er selvfølgelig bare spas. Eller er det? 🤔
 
Summasummarum er, at jeg lige nu er i gang med min budgettering. At lave sit budget er særligt vigtigt i disse tider, hvor økonomien er vendt på hovedet for de fleste. Det betyder, i mit tilfælde, at nogle kunder vil være forsinket i deres betaling eller faktisk slet ikke har mulighed for at betale den næste periode.
 
For mit vedkommende, er det især vigtigt at få styr på min forsikringspost, da det ikke står klart, hvor meget jeg i princippet skal betale for mine forsikringer. I lang tid har vi blot indsat et cirka-tal, men nu går den ikke længere med afrundede tal ☝🏼Især ikke, når indtægterne, det næste stykke tid, kan variere en del.
 
Budgettering er en god øvelse til at se frem i tiden, og opdage eventuelle fremtidige udfordringer. Det er altid en fordel at kunne forudse mulige problemer, da man derfra kan forsøge at undgå, at nå ud i de helt store problematikker 🤞🏻
 
Hvordan arbejder du med budgettering for tiden? 🤷🏼‍♀️

Kontakt

Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre

Telefon: 73 70 84 44
Email: cg@snevagten.dk

Seneste