❝DET BURDE HAVE VÆRET I STARTEN AF VIDEOEN❞

HVAD SKAL VI BRUGE VIDEOEN TIL?

Corona-tiderne efterlader mange med ubesvaret spørgsmål. Hvordan skal man bibeholde kontakten med sine kollegaer, hvordan afholder man planlagte møder og hvordan fungerer hjælpepakkerne? 🤷🏼‍♀️
 
Som ejer af en mindre snerydningsvirksomhed, er det begrænset hvor meget jeg kan bidrage med i disse kritiske tider. Derfor har jeg valgt at lave dette indlæg, i forhåbningen om, at kunne inspirere andre til at få en lettere arbejdsdag. Jeg vil derfor besvare ovenstående spørgsmål, og dele ud af min erfaring 🙌🏼
 
Hvordan bibeholder man kontakten med sine kollegaer?
For at kunne holde kontakten til mine medarbejdere, har jeg valgt at tilgå platformen “Microsoft Teams”. Her har jeg tilføjet hele teamet, hvor vi har mulighed for at chatte, snakke og se hinanden i øjnene via webcam. Vi kan dele filer, dele kalender og aftale fællesmøder. En platform jeg synes fungerer godt, i disse tider hvor fysisk kontakt skal holdes til et minimum 👥
 
Hvordan afholder man planlagte møder?
Det mest interessante ved disse tider er, at folk kommer ud af deres ‘comfort’-zone. Jeg har brugt mange spildte timer i bilen, hvor det viste sig, at mødet sagtens kunne have foregået over bl.a. Skype, hvor vi kunne have kigget hinanden i øjnene gennem webcam. Jeg tror, at det i fremtiden bliver nemmere at foreslå disse former for møder, nu folk har været tvunget til at prøve det 🏆
 
Hvordan fungerer hjælpepakkerne?
Her må jeg faktisk melde pas.
MEN så er det godt, at jeg kender andre der har godt styr på det. Mit revisorhus, PWC, har oprettet en gratis hotline, hvor man kan ringe ind og få gratis, professionel hjælp, til at forstå og bruge de omtalte hjælpepakker. Uanset hvilken slags erhvervsdrivende du er, vil de meget gerne hjælp dig med, at komme igennem denne svære tid 🥇
Læs selv mere information på følgende link 🖥: https://www.pwc.dk/da/artikler/2020/03/covid-19–hjaelpepakkerne—gratis-hotline.html
 
Hvad gør I, i disse Corona-tider? 🤔

Kontakt

Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre

Telefon: 73 70 84 44
Email: cg@snevagten.dk

Seneste