Samme firma – flere ejendomme | Afsnit 145 |

Kunder med flere ejendomme

Jeg har nogen kunder i butikken, som har mange ejendomme. Derfor hænder det også, at jeg har mange forskellige lokationer for samme kunde. Det giver selvfølgelig nogen fordele i forhold til størrelsen i firmaet. Samtidig kan det også give lidt billigere priser, da kunden netop kan tilbyde mange lokationer. I dagens afsnit befinder vi os i Vanløse, hvor jeg skal kigge på en ejendom for SAB-bolig. SAB-bolig har jeg lukket en masse lokationer for i år. Det er en af de slags kunder, som har en masse ejendomme og som løbende ønsker tilbud på endnu flere ejendomme. Det skaber i den forbindelse også et særligt tilknytningsforhold, hvor vi i højere grad vil opleve tillid, i forhold til et engangssamarbejde. Det er altså en relation som jeg ønsker at værne meget om, da det er fordelagtigt for begge parter.